İlgili Yazılar

TCybers artık Telegram’da, aramıza katıl!

TCybers Telegram kanalına katılarak teknoloji, bilim, dizi ve film içeriklerine hızlı bir şekilde "anlık" ulaşım sağlayabilirsiniz.

spot_img

TCybers, teknoloji, uzay & bilim, sinema alanındaki yaptığı haberleri sizlere daha hızlı bir şekilde ulaştırabilmek adına Telegram’da yayın hayatına başladı. Türkiye’nin en büyük teknoloji telegram grubu olmak için çıktığımız bu yolda, siz takipçilerimizin grubumuza katılması haberlere daha hızlı erişim ve teknoloji gündeminden uzak kalmamak adına faydasına olacaktır.

Telegram; Whatsapp, Discord vb. uygulamalar gibi bir iletişim kanalıdır. Telegram’ı Whatsapp ve diğer platformlardan ayıran en önemli özelliği numara gizliliğidir. Telegram’da katılım gerçekleştirdiğiniz gruplarda numaranız görünmez. Bu sayede güvenlik üst seviyede tutulur. Yani Whatsapp grupları gibi numara vererek giriş yapma gibi bir durum yoktur.

Telegram’da gündemden magazine, teknolojiden bilime, arkadaşlık ve sohbetten ticarete kadar akla gelebilecek her türlü konuda bir grup bulmak mümkün. TCybers da teknoloji alanındaki gelişmeleri hızlı ve etkin bir şekilde takipçilerine sunabilmek adına artık Telegram’da.

Tcybers Telegram Kanalına Katılmak İçin https://t.me/tcybersnet Adresini Ziyaret Edebilirsiniz

Telegram nasıl indirilir?

Telegram, günümüzde hem Google Play, hem Microsoft Market, hem de App Store üzerinden indirilebiliyor. Bu uygulama mağazalarının arama bölümüne “Telegram” yazarak söz konusu uygulamalara ulaşabilirsiniz.

Android için Telegram indir >> Google Play Store

iOS için Telegram indir >> App Store

Windows Phone için Telegram indir >> Microsoft

TCybers Telegram kanalına nasıl katılım gerçekleştirilir?

TCybers Telegram kanalına yukarıda verdiğimiz link üzerinden katılım gerçekleştirebileceğiniz gibi; uygulamayı indirdikten sonra uygulamanın arama bölümüne “TCybers” yazarak da kanalı görüntüleyebilir ve katılım gerçekleştirebilirsiniz.

Bir yorum bırak

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

18,204BeğenenlerBeğen
8,324TakipçilerTakip Et
265TakipçilerTakip Et
3,070AboneAbone Ol

Stay on op - Ge the daily news in your inbox